Catering / Festmenuer

Forretter

Til retterne serveres hjemmebagt brød

Hummersuppe

kr. 75.-

Butterdejsskal

m. høns i asparges

kr. 58,-

Bagt røget lakserose

på stuvet spinatbund m. ristede mandelflager

kr. 68,-

Røget torskeloin

på mormorsalat m. snackærter, rejser og asparges

kr. 68,-

Laksefarseret rødspættefiletter

på spinatbund

kr. 68,-

Lakseroulade

på icebergsalat m. rejer, asparges og dilddressing

kr. 62,-

Kroens rejecocktail

kr. 65,-

Fisketallerken

bestående af: 4 slags fisk og skaldyr

kr. 85,-

Ruller af serranoskinke

m. flødeost, svampe og krydderurter. Dertil bagte cherrytomater, ristede nødder og friske salatblade

kr. 65,-

Cornflakes bagt kyllingebryst

på salatbund m. ristede majs, kiwi, bacon og karrydressing

kr. 62,-

Hønsesalat

på annanasring m. bacon

kr. 58,-

Carpaccio

på sprød salat, hertil soltørret tomat og frisk parmesan

kr. 68,-

Hvidvinsdampet fiskefilet 

på salat m. rejer og asparges, dilddressing

kr. 62,-