Catering / Festmenuer

Hovedretter

Gammeldags oksesteg

m. dampet broccoli, gulerødder, majs, glaseret perleløg, waldorfsalat, tyttebær syltetøj, hvide kartofler og oksestegs sovs

kr. 130,-

Sprængt svinekam

m. dampet blomkål, gulerødder og majs, hvide kartofler og peberrodssauce

kr. 115,-

Flæskesteg

m. sprød svær, rødkål, franske kartofler, surt, brunede og hvide kartofler og sauce

kr. 115,-

Svinekam

stegt som vildt m. dampet broccoli, gulerødder, majs, glaseret perleløg, waldorfsalat, tyttebær syltetøj, hvide kartofler og sauce

kr. 125,-

Andesteg

m. rødkål, surt, æble m. gelé, brunede og hvide kartofler og andestegssauce

kr. 135,-

Kalvefilet

m. dampet broccoli, gulerødder, pastinak flan, svampe sauce og steget kartofler m. skræl

kr. 175,-

Oksemørbrad

m. grønne asparges i spegeskinke, gril tomat, steget svampe, ovngrillet rodfrugter, små steget kartofler og rødvins-svampe sauce

kr. 190,-

Oksefilet

m. dampet broccoli, gril tomat, gulerods mousse, grøn salat, små stegte kartofler og flødepebersauce

kr. 180,-

Dyreryg

m. bagte rodfrugter, broccolimousse, waldorfsalat, små stegte kartofler og vildt sauce

kr. 192,-