Restaurant

Vinkort

Hvide vine 1/1 fl.

Filippa Chardonnay Vin de Pays D'OC

Frankrig

100% Chardonnay dyrket i Languedoc Roussillon området. Vinen er produceret “sur lie” hvilket vil sige, at vinen efter gæringen har fået lov at ligge og modne på bundfaldet af gærceller etc. Dette giver vinen en ekstra dimension.

Kr. 199,-

½ fl. kr. 110,-

Glas kr. 42,-

Hjørring Kro anbefaler

American Wings, Chardonnay

Californien, USA

En fabelagtig lækker amerikansk Chardonnay fra Californien. Vinen er et perfekt eksempel på hvor godt ikke-fadlagret Chardonnay kan smage.

Kr. 225,-

Glas kr. 49,-

Rieflé Alsace Riesling

Frankrig

Denne vin fra familien Rieflé er produceret af 100% Riesling druer. Det varme klima i Alsace, resulterer i førsteklasses kvalitetsvine med ekstraordinær kraft.

Kr. 235,-

Sartori Marani Bianco Veronese I.g.t.

Italien

”Den hvide Amarone” er produceret af 100% Garganega druer. Druerne er håndplukkede og har ligget 40 dage til tørre ligesom Amarone.

Kr. 235,-

Klein Constantia, Sauvignon Blanc

Sydafrika

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika. Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc-druer. Perfekt til vores stjerneskud.

Kr. 245,-

Glas kr. 55,-

Marques de Griñon,Verdejo Rueda D.O.

Spanien

Denne hvidvin er produceret af 100% Verdejo-druer, der er dyrket i 700 meters højde i Rueda-området, nær Duero oden i Spanien.

Kr. 255,-

J. Moreau & Fils Chablis

Frankrig

J. Moreau & Fils er i dag en af de største og ældste producenter af Chablis- vine. Denne prisvindende vin er produceret på 100% Chardonnay druer.

Kr. 295,-


Rosévin 1/1 fl.

Santa Rita Rosé Cabernet Sauvignon

Chile

Denne rosévins smukke lyserøde farve virker straks fristende. Vinen er produceret af Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Maipo Valley i Chile

Kr. 225,-

Ferraton Père & Fils, Côtes du Rhône Rosé

Frankrig

Denne vin er produceret af druerne Grenache (75%) og derudover Syrah og Cinsault, der alle er dyrket i Côtes du Rhône-området i Frankrig.

Kr. 245,-


Røde vine 1/1 fl.

Recital

Merlot

Frankrig

Her benyttes 100% Merlotdruer, som er dyrket i Languedoc.

Kr. 199,-

½ fl.kr. 110,-

Glas kr. 39,-

Hjørring Kro anbefaler

American Wings, Zinfandel

Californien, USA

Det er en rigtig amerikansk ”Zin” – akkurat som Zinfandel fra Californien skal se ud og smage. Det er amerikansk, når det er godt.

Kr. 225,-

Glas kr. 49,-

Lan Rioja Crianza

Spanien

Denne vin kommer fra Bodegas Lan, som blev grundlagt i 1972. Bodegas Lan kendetegnes som ”Det Nye Rioja”. Duften er delikat og frugtrig med et strejf af egetræ efter 12 måneder i egetræsfade. Produceret af 100% Tempranillo.

Kr. 230,-

Marques de Griñon, Svmma Varietalis

Spanien

Svmma Varietalis er latin og betyder: tilføjelse af vores druetyper. Det er en frugtig, moderne vin, der er produceret af druerne Syrah (54%), Cabernet Sauvignon (25%) og Petit Verdot (21%). Den er lagret på franske egetræsfade fra Allier i 12 måneder.

Kr. 345,-

Ferraton Père & Fils Samorëns Côtes du Rhône Rouge

Frankrig

Vingården Ferraton blev grundlagt i 1946. Produceret af 80% Grenache, 15% Syrah og 5% Cinsault druer, der er dyrket i Côtes du Rhône området. Vinen har udelukkende lagret på ståltanke.

Kr. 225,-

Sartori Regolo Valpolicella Superiore D.O.C. Ripasso

Italien

Denne vin er produceret af 55% Corvina, 30% Molinara og 15% Rondinella druer, der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto området i Italien. Vinen er produceret på “Ripasso” metoden, som direkte oversat betyder “passeret igennem igen”.

Kr. 248,-

Klein Constantia Cabernet Sauvignon

Sydafrika

Vinen fra vingården Klein Constantia er udelukkende fremstillet af Cabernet. Meget fyldig med dyb rubinrød farve og fremragende bouquet af solbær, krydderier og vanilje. Den har en robust karakter, kraftig men samtidig blød og behagelig smag.

Kr. 325,-

Quinta do Pégo Douro D.O.P. Grande Reserva

Portugal

60% af denne elegante vin fra den danskejede vingård Quinta do Pégo har lagret i ca. 12 måneder på franske egetræsfade. De resterende 40% af vinen har været lagret på ståltanke. Derefter har vinen været lagret på flasken inden frigivelsen.

Kr. 325,-

Castello Banfi, Cum Laude (Supertoscaner)

Italien

Denne Supertoscaner er produceret af druerne Cabernet Sauvignon (30%), Merlot (30%), Sangiovese (25%) og Syrah (15%), der er dyrket i Montalcino i Toscana-området i Italien. Vinen har lagret 12 måneder på egetræsfade.

Kr. 325,-


Velsmagende bobler

Val d’Oca Prosecco

Italien

Vinen er produceret af 100% Glera-druer og er produceret på Charmat-metoden, hvor anden-gæringen foregår i en lukket tryktank. En flot mousserende vin med fine og vedvarende bobler samt en elegant og frugtig duft. Frisk og saftig frugtsmag, tilpas syreindhold.

Pr. flaske Kr. 258,-

Duc de Foix Cava Semi Seco

Spanien

Druesammensætningen i denne mousserende vin er 40% Macabeo, 40% Xarello og 20% Parellada.

Vinen har en flot, lys gylden farve samt fin og kraftfuld duft af blomster og honning. Perlende frisk og fyldig smag, samt en lang og behagelig eftersmag.

Glas Kr. 48,-

Pr. flaske Kr. 248,-

Pommery Champagne Brut Royal

Frankrig

Denne Brut Royal fra Pommery er produceret af 2/3 Pinot Noir og Meuniers samt 1/3 Chardonnay druer, der er dyrket i Champagne området i Frankrig. Det er en flot champagne med lys gylden farve samt frisk, velafbalanceret og blød frugtrig smag.

Pr. flaske Kr. 495,-


Dessertvin glas

Blue Moscatel

Spanien

100% Moscatel. En flot dessertvin med en intens og kompleks duft af rosenblade, jasmin og hvide frugter som fersken og abrikos. Rund og silkeblød smag med en behagelig sødme og friskhed efterfulgt af en behagelig eftersmag.

Glas kr. 35,-

Quinta do Pégo, Late Bottled Vintage

Portugal

En helt igennem velstruktureret portvin med fyldig og frisk frugtsmag med noter af bær og andre frugter samt silkebløde, men samtidig kraftige tanniner.

Glas kr. 45,-

Quinta do Pégo 2009 Vintage Port

Portugal

Årgang 2009 har en flot intens dybrød farve, delikat og kompleks duft af røde frugter, brombær, blomme og kirsebær samt fyldig og velafbalanceret smag.

Pr. flaske Kr. 498,-

Quinta do Pégo 2011 Vintage Port

Portugal

Det er en pragtfuld Vintage port af allerbedste kvalitet. Takket være de gode vejrforhold har årgang 2011 opnået en flot balance; den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat.

Pr. flaske Kr. 498,-

Quinta do Pégo 2015 Vintage Port

Portugal

Årgang 2015 er domineret af kraftfulde, men samtidig silkebløde tanniner. Den endnu unge portvin har en utrolig intens og elegant bouquet af frugt.

Pr. flaske Kr. 498,-


Varme drikke

Irish Coffee

Kr. 65,-

French Coffee med Grand Marnier

Kr. 65,-