Restaurant

Vinkort

Hvide vine 1/1 fl.

Filippa Chardonnay

Vin de Pays D'OC Frankrig

100% Chardonnay dyrket i Languedoc Roussillon området. Vinen er produceret “sur lie” hvilket vil sige, at vinen efter gæringen har fået lov at ligge og modne på bundfaldet af gærceller etc. Dette giver vinen en ekstra dimension.

Kr. 199,-

½ fl. kr. 110,-

Glas kr. 42,-

Hjørring Kro anbefaler

Paula Chardonnay

Argentina

Fra Vinhuset Doña Paula i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen møder vi her Paula Chardonnay. Vinen har lagret på ståltanke og egetræsfade.

Kr. 220,-

Glas kr. 48,-

Rieflé Alsace Riesling

Frankrig

Denne vin fra familien Rieflé er produceret af 100% Riesling druer. De kalk-rige jorde og det varme klima, som kendetegner Alsace området, resulterer i førsteklasses kvalitetsvine med en uovertruffen kraft.

Kr. 235,-

Sartori Marani Bianco Veronese I.g.t.

Italien

”Den hvide Amarone” er produceret af 100% Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto området. Druerne er håndplukkede og omhyggeligt udvalgt og har ligget 40 dage til tørre ligesom Amarone. En del af vinen har lagret på egetræsfade, mens resten har lagret på ståltanke.

Kr. 235,-

  1. Moreau & Fils Chablis

Frankrig

  1. Moreau & Fils er i dag en af de største og ældste producenter af Chablis-vine - kendt for deres store knowhow og vinenes stil, der altid afspejler respekt for jorden. Prisvindende vin produceret på 100% Chardonnay druer.

Kr. 295,-


Rosévin 1/1 fl.

Santa Rita Rosé Cabernet Sauvignon

Chile

Denne rosévins smukke lyserøde farve virker straks fristende. Vinen er produceret af Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Maipo Valley i Chile

Kr. 225,-


Røde vine 1/1 fl.

Recital

Merlot

Frankrig

Her benyttes 100% Merlotdruer, som er dyrket i Languedoc.

Kr. 199,-

½ fl.kr. 110,-

Glas kr. 39,-

Hjørring Kro anbefaler

Paula Cabernet Sauvignon

Argentina

Fra Vinhuset Doña Paula i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen møder vi her Paula Cabernet Sauvignon. Vinen har lagret på ståltanke.

Kr. 220,-

Glas kr. 48,-

Lan Rioja Crianza

Spanien

Denne vin kommer fra Bodegas Lan, som blev grundlagt i 1972. Bodegas Lan kendetegnes som ”Det Nye Rioja”. Duften er delikat og frugtrig med et strejf af egetræ efter 12 måneder i egetræsfade. Produceret af 100% Tempranillo druer.

Kr. 230,-

Marques de Griñon El Rincon

Spanien

Denne vin er produceret af 95% Syrah og 5% Garnacha druer, der alle er håndplukkede. Denne ufiltrerede vin har lagret 12 måneder på franske egetræsfade fra Allier.

Kr. 325,-

Ferraton Père & Fils Samorëns Côtes du Rhône Rouge

Frankrig

Vingården Ferraton blev grundlagt i 1946. Produceret af 80% Grenache, 15% Syrah og 5% Cinsault druer, der er dyrket i Côtes du Rhône området. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.

Kr. 225,-

Klein Constantia Cabernet Sauvignon

Sydafrika

Vinen fra vingården Klein Constantia er udelukkende fremstillet af Cabernet Sauvignon. Meget fyldig med dyb rubinrød farve og fremragende bouquet af solbær, krydderier og vanilje. Den har en robust karakter, kraftig men samtidig blød og behagelig smag.

Kr. 295,-

Sartori Regolo Rosso Veronese I.g.t. Ripasso

Italien

Denne vin er produceret af 55% Corvina, 30% Molinara og 15% Rondinella druer, der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto området i Italien. Vinen er produceret på “Ripasso” metoden, som direkte oversat betyder “passeret igennem igen”.

Kr. 248,-

Quinta do Pégo Douro D.O.P. Grande Reserva

Portugal

60% af denne elegante vin fra den danskejede vingård Quinta do Pégo har lagret i ca. 12 måneder på franske egetræsfade. De resterende 40% af vinen har været lagret på ståltanke. Derefter har vinen været lagret på flasken inden frigivelsen.

Kr. 325,-

Sartori Reius Amarone della Valpolicella Classico DOC

Italien

Lavet på tørrede druer og lagret 3 år på egetræsfade. Flot vin med intens granatrød farve, frugtrig bouquet, fyldig og silkeblød smag af modne frugter samt en let krydret eftersmag.

Kr. 325,-


Mousserende vin 1/1 fl.

Banfi Asti Spumante

Italien

Denne mousserende vin kommer fra det italienske vinhus Castello Banfi, Toscana. Her benyttes 100% Moscato druer, og en elegant frugtsødme er opnået.

Kr. 198,-

Velsmagende bobler

Duc de Foix Cava Semi Seco

Spanien

Druesammensætningen i denne mousserende vin er 40% Macabeo, 40 % Xarello og 20% Parellada

Vinen har en flot, lys gylden farve, fin og kraftfuld duft af blomster og honning, periodisk frisk og fyldig smag, samt en lang og behagelig eftersmag. Denne vin er perfekt som apéritif, eller som akkompagnement til f.eks. milde oste, ris- eller pastaretter.

Glas Kr. 48,-

Pommery Champagne Brut Royal

Frankrig

Denne Brut Royal fra Pommery er produceret af 2/3 Pinot Noir og Meuniers samt 1/3 Chardonnay druer, der er dyrket i Champagne området i Frankrig. Det er en flot champagne med lys gylden farve samt frisk, velafbalanceret og blød frugtrig smag

1/1 flaske Kr. 495,-


Dessertvin glas

Blue Moscatel

Spanien

Denne vin er produceret af Moscatel druer, der er dyrket i vino de la Tierra de Castilla området i Spanien. Det er en flot dessertvin med klar, lys, gul farve, intens og kompleks duft af rosenblade, jasmin og hvide frugter som fersken og abrikos, rund og silkeblød smag med en behagelig sødme og friskhed efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.

Glas kr. 35,-

Quinta do Pégo Vintage Port

Portugal

Det er en pragtfuld Vintage port af allerbedste kvalitet. Takket være de gode vejrforhold har den opnået en flot balance; den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat. Den har en delikat og kompleks duft samt en fyldig og velafbalanceret smag.

Glas kr. 65,-


Varme drikke

Irish Coffee

  1. 65,-

French Coffee med Grand Marnier

  1. 65,-